Een configuratiebestand aanmaken en gebruiken

Met een configuratiebestand met instellingen van Kaspersky Endpoint Security kunt u de volgende taken uitvoeren:

Zo maakt u een configuratiebestand aan:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop icon_settings.
  2. Selecteer Algemene instellingenInstellingen beheren in het venster met de programma-instellingen.
  3. Klik op Exporteren.
  4. Geef in het geopende venster het pad op waar u het configuratiebestand wilt opslaan en voer de naam ervan in.

Als u het configuratiebestand wilt gebruiken om Kaspersky Endpoint Security lokaal of op afstand te installeren, moet u het bestand ‘install.cfg’ noemen.

5. Sla het bestand op.

Zo importeert u de instellingen van Kaspersky Endpoint Security vanuit een configuratiebestand:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop icon_settings.
  2. Selecteer Algemene instellingenInstellingen beheren in het venster met de programma-instellingen.
  3. Klik op Importeren.
  4. Geef in het venster dat wordt geopend het pad in naar het configuratiebestand.
  5. Open het bestand.

Alle waarden van de instellingen van Kaspersky Endpoint Security worden overeenkomstig het geselecteerde configuratiebestand ingesteld.